De Sabaaydi kruidenstempelmassage is pure ontspanning en lichaamsreiniging in één.

De Sabaaydi massage is een Thaise massage met warme kruidenstempels gevuld met geneeskrachtige kruiden en met warme aromatische olie.

De kruidenstempels worden vooraf in een stoompan verwarmd zodat de geuren en geneeskrachtige kruiden vrij komen. Door de energetische kruiden en werking zorgt hij voor ontspanning en inwendige reiniging. Je wordt aangeraakt en geraakt.

De kruidenstempels

De stempels die gebruikt worden zijn bereid volgens het traditionele recept van What Pho (de meest beroemde massage-school van de wereld gelegen in Thailand) dat speciaal voor Sabaaydi aangepast is voor de westerse mens. De kruidenmix bevat o.a. Borneo & Camphor, Tamarinde, Citroengras, Pogostemon, Kaffir Limoen, Tumeric, Gember/ Zingeber, Accacia & Concinna wild, Pandanblad en Cablin (Patchoulli). De kruiden hebben een genezende werking op de spijsverteringsorganen, lymfesysteem, immuunsysteem, huiddoorbloeding, werkt ontstekingsremmend en kalmerend, ontspannend. De massage olie is biologische rijstebrandolie en neutraal van geur. Het komt dicht bij het huidvet en dus zeer geschikt voor massages. Er worden enkele druppels patchoulli en lemongras aan toegevoegd voor de geur.

De behandelingen

Sabaaydi massage

Dit is een massage van rug en schouderpartij met warme kruidenstempels. Daarop volgt een ontspannende massage met warme olie. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten. De totale behandeling duurt 75 min. en kan naar behoefte worden aangepast.

Het doel van de Sabaaydi massage

  • geeft weer energie en fit gevoel
  • bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid
  • zorgt voor goede doorbloeding en reinigend effect
  • verlichting bij spierpijn, reuma, jicht, spierdystrofie, spit, spierklachten, fibromyalgie, vastzittende schouders, stress rondom schoudergebied
  • bevordert afvoeren van afvalstoffen van het lichaam, werkt ondersteunend bij afvallen, oedeem, vasthouden van vocht

Sabaaydi-massage wordt niet vergoed in de aanvullende verzekering

2017 © Copyright - Voetreflex Mariposa - Alle rechten voorbehouden.