Massage zet in beweging

Ik ben Karin Loonen – van Velthoven, getrouwd en moeder van 2 dochters.

Ik ben mijn praktijk in natuurgeneeskunde  gestart in 2009. Doordat ik 25 jaar geleden gezondheidsproblemen kreeg, en op zoek ging naar een manier om hier mee om te gaan, kwam ik terecht in de Compementaire/ Alternatieve gezondheidszorg. Vooral het thema `balans tussen verstand en gevoel`loopt als een rode draad door de jaren waarin ik me ging ontwikkelen door studies te gaan volgen in Touch for Health 1 t/m 4 en Edukinesiologie. Ik was onder de indruk van het feit dat door het lichaam op bepaalde punten aan te raken, masseren, er heel wat in werking wordt gezet.

Zo kwam ik bij de opleiding Voetreflexzonetherapie welke ik in 2008 heb afgerond. Aansluitend HBO Medische basiskennis en heb daarna verschillende opleidingen in massage gevolgd als goede aanvulling om de rest van het lichaam bij herstel en bewustwording te betrekken. Op het gebied van Reflexzonetherapie volg ik bijscholingen en trainingen om mezelf te blijven ontwikkelen en zo cliënten goed te kunnen ondersteunen.

Ik sta er steeds weer versteld van wat massage doet bij mensen. Mijn ervaring is dat er positieve veranderingen op gang komen, zowel lichamelijk als mentaal.
In 2011 heb ik de opleiding Sensitherapie afgerond.  In 2021 heb ik de opleiding NEI coach  afgerond. Een mooie aanvulling in mijn praktijk.

Mijn curriculum:

Touch for Health 1 t/m 4, Edukinesiologie, HBO Voetreflexzonetherapie, HBO Medische basiskennis , Polariteitmassage, Reiki 1, Seichem 1, Sabaaydi massage, Sensi-plus-intence, Zwangerschapsreflexologie, Stervensbegeleiding en rouwverwerking, Therapeutic Touch, NEI coach, EHBO

Als natuurgeneeskundig therapeut ben ik aangesloten bij:

VNRT : Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten

RBCZ: Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg

SCAG : Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen

Mocht je meer willen weten over mijn werk en mijn praktijk, neem gerust contact met mij op.

2017 © Copyright - Voetreflex Mariposa - Alle rechten voorbehouden.